Rankka 360km autossa istumista takana...veimme lomailemassa olleet tukiperhelapsukaiset takaisin kotiin. Huomenna sama kilometri määrä edessä,haemme 1 syyslomalaisen viideksi päiväksi meille.Piti aloittaa joku neule...hankala malli ei oikein käy, koska työhön tuijottaminen automatkoilla käy öklöttämään,vaikkei muuten matkapahoinvoinnista kärsikkään! Joten toteutan Suuresta käsityö-lehdestä tuolla alla olevassa neulehaaveita  kirjoituksessa olevaa jakkua itselle, eri langasta tosin.
232803.jpg
Teen ihan pitkillä puikolla...pyöröpuikkoja minulla ei ole ainoitakaan bambuisina...bambupuikot ja Superwash sport-lanka tuntuvat rakastavan toisiaan. Värit ei ihan vastaa todellisuutta kuvissa, värit on paljon tummemmat eikä värierot ole noin vahvat. Näin syksyllä värimaailma on tummempi...ei kuitenkaan synkkä.

232814.jpg
Tein eilen itselleni ihan simppelin 2o 2n pipon 7-veikan neliraita-langasta.Passaa päähäni ihan hyvin.

Tukiperheasiaan palatakseni,jos jollakulla on tarvetta tukiperheeseen,niin kannatta ilman muuta ottaa apua vastaan...sitä vartenhan meitä on.Meillä on suuri sydän ja me emme tuomitse ketään vanhempaa,joka apua tarvitsee.

Muistutan vielä,että arvonta aikaa on 26.10. klo 16.00 asti.Tuolla alempana on kommenttiosio,johon voi vastailla.Ei haittaa,jos lipsahtaa väärään paikkaan vastaus,käyn kyllä kaikki kommentit läpi!