...nauttinut levosta ja grilliruoasta näin juhannuksen aikaan.Tosin lapsilla oli kavereita runsain mitoin meillä koko viikonlopun,2 on vieläkin : )

Valmiiksi tuli ne unisukat,kuvaa en ole ottanut,mutta ehkä uskotte sanaan,samoin Samos-hihatinkin valmistui nuoremmalle tyttärelle,mutta siitä tuli jotenkin outo,joten taidan purkaa sen.

Tänään leivoin täytekakun ja vähän odottelin vierasta perheineen piipahdukselle,mutta molemmilla meillä tuli ns. mutkia matkaan,meillä meni iltapäivä päivystyksessä Juuson kanssa,joutuivat raottamaan siteitä ranteesta(kädessä on osakipsi) ja kurkkaamaan,mikä kirveltää nuorenmiehen tikeissä,oli vuotanut kovasti,mutta piikinlaittopaikan tikit haavoineen oli siisti,ei tulehdusta(onneksi!),kipsin reuna hankasi haavan reunaa...pehmustettiin ja sidottiin,ja avot,kirvely on pois.Mutta kyllä oli potilaita kamalasti,toimenpidehuoneet  ihan täysiä.
17.7. mennään Ouluun kipsin ja piikkien poistoon,se tehdään nukutuksessa...olisi kai neuletapaaminen Oulussa juuri silloin,mutta pahus vieköön,Juusolla aika jo 7.30,joten taas jää väliin : /