...Ompulle tiedoksi tähän kommenttiin vastaten...

Antaisitte nyt repolaisen tai susihukkasen pitää henkiriepunsa. Miksi kaikki pitää aina tappaa? Mettämiehet saisivat kyllä kerätä raatonsa pois, ei ole hyvä jättää niitä kuleksimaan.

Lähinnä metsämiehet tulee vain toteamaan,mikä otus oli jäljistä päätellen  kyseessä.Olin niin tohkeissani,että ilmeisesti asetin sanani väärin,jälleen kerran.Asut ilmeisesti kaupungissa. Itse olen ymmärtänyt entisenä kaupunkilaisena jättää ne suurimmat tunteet petoeläinten ollessa kyseessä syrjään.Saa ne pedot minun puolestani kuljeksia tuolla metsikössä,mutta kun ne tulee pihaan,niin se ei ole yhtään hauskaa.Meillä ei ole enää niitä pieniä koululaisia,mutta "naapurilla" on pieni eskarilainen,joka joutuu kulkemaan jonkun matkaa linja-autolle ja lähimmät katuvalot on 15 km päässä.Lähinnä vain varoitellaan vanhempia,jos petoja liikkuu lähistöllä.

Ja sitten hämärää pikakuvaa(anteeksi,jos jotakuta häiritsee kuvien laatu :D)...

...eli Roheline Maija-langasta.Pienin koko,kulutus alle 400g!!Huomatkaa miun uusi pää,lyhyt ja räväkän värinen.Jos joku tulee huomenna ajoissa valoisaan aikaan,kuvataan uudelleen.