...koska juostu päivystyksessä nuorimmaisen loukattua kätensä koulussa.Taas yksi "kauhukertomus" sairaalan terveyskeskusten iltapäivystyksestä!!!!!
Poika kaatui eilen koulussa,loukkasi peukalonsa(turposi hetkessä kolmen peukalon levyiseksi)! Koulu terkkari ei ollut paikalla eikä kukaan koulusta soittanut meille vanhemmille.Kotiuduttiin töistä ja veimme pojan yli 50km päähän sairaalaan,jossa iltapäivystys.Sormi kuvattiin ja odottelimme 3,5 tuntia lääkärille pääsyä...siellä oli myös nenänsä lumitöissä loukannut nainen...verta tuli nenän sisältä ja ulkopuolelta silmien välistä,oli polonen odotellut 4 tuntia,että josko apua saisi.
Lääkärinä oli venäläissyntyinen nainen,joka otti potilaita 3 potilasta/1,5 tuntia!Meidän vuoro tuli ja lääkäri totesi, että on vain venähtänyt,ulkoisesti tutki väärän sormen,ei ymmärtänyt kovin hyvin suomea ja suuttui kun pyysin tutkimaan oikeaa,kipeätä sormea. Pyysi odotushuoneeseen odottelemaan sairaanhoitajaa,joka lastottaisi sormen kipulastaan...odottelimme 1,5 tuntia,ja vihdoin meni hermo mokomaan odotukseen,koska potilaitakaan ei enää ollut,pyysin hoitajalta lastoitusvälineitä,että tekisin työn itse! Hoitaja ihmeissään,ei ollut lääkäri ilmoittanut lastoituksen tarpeesta hoitajille ollenkaan.
Lastoitus tehtiin,hoitaja pyyteli anteeksi(ei toki ollut hänen vikansa)!

No,yö meni 11v.pojalla kehnosti kipulääkkeistä  huolimatta...tänään oman terveyskeskuslääkäri tutki pyynnöstämme röntgenkuvat,totesi pukalossa olevan murtuman,joten se siitä!!!

Jotakin mukavaakin on tapahtunut...meille kotiutui lähes 2kg lankaa : ) Kuvaan ne tässä kunhan ehdin! Löysin eräästä blogista myytävää lankaa ja minä onnellinen ostin...eikä siinä vielä kaikki,tulossa lisää lankaa,mutta niistä sitten kun kotiutuvat!

Lisään nyt kuvia,kun on joutohetki : )348461.jpg
...Pätkävärjättyä Katia-lankaa 1kg

348469.jpg
..tätä 300g,huomaa varas kuvassa : )

348470.jpg
...tuntematonta,ihanaa,kimaltelevaa mohairia???n. 200g(ei siis vaakaa)

348471.jpg
...ja tätä ihanaa 150g

348475.jpg

...ja pallero OnLine Orlando nauhalankaa.olen onnellinen omistaja : )

Ja vielä riiviöitä
348463.jpg348465.jpg348467.jpg

P.S. Oma terveyskeskuslääkärimme laittoi valitusasian vireille!