...harvinaisen tylsä käsityöblogin pitäjä,ja olen vieläkin.Sillä rintamalla ei edelleenkään ole näytettävää...olen SNY parilleni kiihkeästi valmistanut jotakin,edelleen,joka tulee toivon mukaan tänään valmiiksi ja pääsen taas Cavernin kimppuun.Tosin  toiset ostaa viikonloppupulloja itselleen,mutta minä ositin 7-veikka lankoja,oikein mukavia hillittyjä värejä...mielessä siintää miehelle villapaita,ajattelin palmikoita ja leveitä raitoja  kolmella tai neljällä värillä,pitänee pohtia !

Eilen vietettiin päivää Suomen Tivolissa,lapset kiersi laitteita ja Paulikin kävi maailmanpyörässä...minä olen mamis,tunnustan,en uskalla tällä iällä enää edes possujunaan mennä,haettiin samalla reissulla koko porukalle pizzaa,joten ruokapolitiikkakin oli helposti hoidettu.Illalla saatiin Joonan ja Sönkkö-koiran kanssa puolessa tunnissa käsin kerättyä 4 litraa mustikoita ja vielä illemmalla käytiin vatukossa,sitä täytyy harrastaa joka päivä,kypsyvät niin epätasaisesti.

Vietettiin Nooran kanssa(Henna vielä shoppailureissussa Helsingissä) tyttöjen iltaa,johon kyllä Eetukin osallistui,värjättiin hiuksia...Eetu tahtoi mustat,Noora punaiset ja minullakin piti tulla punaiset,mutta aika mustalta näyttää : )

Henna tulee kotiin tiistaina,Paulin veli tulee vaimoineen piipahtamaan,asuvat Helsingissä),joten Henna pääsee heidän kyydissä kotiin.Nauratti minua oikein,kun soitin tytölle eilen,mitä on shoppaillut,itselleen ei vielä juurikaan mitään,mutta sisaruksilleen on tuliaisia ostanut.

Loppuviikosta tulee minun yli 80 vuotias isä Jyväskylästä omalla Ladallaan meille,tuo mukanaan viinimarjoja,joten sitä hommaa tulee ensiviikonloppuna olemaan,siis marjojen mehustusta.

Hevosten heinät on vielä tekemättä,ei ole niin pitkää poutajaksoa ollut,että saisi kunnialla paaleihin,nyt näyttää siltä,että tulevalla viikolla ne tehdään,joten kiirusta silläkin rintamalla.

Ja Hennalla ja Juusolla alkaa koulu jo torstaina,muuttavat keskiviikkona n.50 km päähän opiskelija-asuntolaan...Henna jätti,onneksi,lukion kesken...alkoi jo mahahaavan poikasta tytöllä olemaan viime talvena,kannustimme ja painostimme lopettamaan lukion heti,mutta tyttö on sen verran jääräpää,että kävi 1.luokan loppuun...kesäloma kun alkoi,hävisivät stressin oireet,käytimme  tyttöä jo talvella lääkärissä outojen maha-ja pääkipukohtausten takia,kokeita otettiin,mutta onneksi ei mitään löytynyt,mutta tosiaan mahahaavanpoikasta lääkäri epäili ja stressiä! Juuso ei päässyt turvallisuusalalle opiskelemaan,menevät Hennan kanssa molemmat AVA1:lle,eli tutustuvat eri aloihin,tosin Juuso aikoo edelleen turvallisuusalaa opiskelemaan.

Tulipa pitkä sepustus,kiva,jos jaksoit lukea loppuun asti.Illalla mie laitan pillit pussiin ja arvon voittajan,siihen asti saapi osallistua kisaan tuolla alempana : )

Lueskelin kommentteja,suurin osa tykkää syksystä : )