...päivitystahti hiljenee viikonlopuksi.Aamulla Juusolla on 8.40 sairaalakäynti,onneksi paikallisessa sairaalassa.Oulusta tulee lastenkirurgi,joka tarkastaa ranteen tilanteen,piikkiä ei ole tarkoitus vieläkään poistaa,että luun palanen luutuisi kunnolla.Poikaa kutkutta kalalle lähtö,intohimoinen virvelin heittelijä kun on.Viime kesänä ei päässyt niihin hommiin ollenkaan.Sieltä kun kotiudutaan,niin lähdetään samantien kohti Kotkaa.Kotiudutaan sunnuntaina.

Jääkaappi ja pakastin on ahdettu ruokaa ja herkkuja täyteen,nälkää ei pääse kotiin jäävä joukko kärsimään.Jerellä on onneksi ajokortti,että kauppaankin pääsevät,jos tarvetta on. Ruokaa aikovat tehdä,onneksi osaavat ja jos ei ruoanlaitto huvita,niin pikaruokaakin löytyy.

Villamokan Ranskalainen suudelma on vyyhdiltä keritty,puikotkin valmiina matkaan,huivilankaakin otan mukaan...ei tullut sitä lankaa,johon ohjeenkin sain...jos huomenna tulee,niin muksut hakee postista viikonlopun aikaan.Lankahan on Noroa,ja malli se kuolaamani Villasukankin neuloma neuletakki.Huuto.netistä mie sen huusin ja kovaa huusinkin : D

Maalikaupassa käytiin,mutta vielä ei ostettu maalia!

Kaikille aurinkoista viikonloppua...toivottavasti ilma lämpenee!