...sairaalaan ja poika käytetty peukun kontrolliröntgenissä. Molemmat asiat hoituivat ilman suurempia kommelluksia...minulla vaihdettiin insuliinit,joten jos saisi tuon verensokeritasapainon edes jotenkin hallintaan,stressiähän ei saisi olla ja muutenkin pitäisi viettää "tasaista elämää",kuinkahan monelta onnistuu : )
Kesällä joku saisi ottaa minut lomailemaan pariksi päiväksi,voisin ihan ruokapalkalla vaikka jotakin jopa tehdä : O

Sain lankakaupasta haettua vielä kerän Multi-Mohair-lankaa siihen Icarus-huiviin,joka muuten on kohta valmis ja mukaan tarttui myös sukkalankaa sukka-vaihto projektia varten(noita projekteja riittää : )
Lankaa löysin myös kirpparilta,harvinaista kyllä,Angorette-lankaa 10 täyttä+vajaat kerät,vaalean violettia,näyttää olevan riittoisaa tavaraa 25g-n.125m...huiviksihan ne huutelee!

Nyt taisi kahvit valmistua,jännitti sairaalakäynti niin julmetusti,että iski päänsärky tai sitten syynä on liian vähä kahvin nauttiminen!

Siippani toi postin ja ihana yllätys oli minulle,1-vuotissynttäreiltä voittamani palkinto(pahus,kun kuvia en voi laittaa) ja sisältö oli HERKULLINEN,vihreää kimaltelevaa Kido Lame-lankaa 2 kerää,käsirasvaa(todella tarpeeseen kuivakouralle),suklaata,4 retrohenkistä silmukkamerkkiä ja ihana itsetehty kortti,KIITOS JA KUMARRUS sinulle Taija!