...on Joonan osalta suoritettu.Siippa oli matkassa,mie en tällä kertaa ollut mukana ollenkaan.Poliisi täti oli pojalle ensimmäisenä sanonut,ettei jännittää tarvitse...poika EI ole syytettynä.Kiihkottomasti ja asiallisesti poika oli kertonut tapahtuneen,vastannut kysymyksiin,ei jättänyt mitään pois eikä lisännyt mitään.Emme ole rahallista korvausta vailla vaan rangaistusvaatimuksen esitimme.Sovitteluun emme suostu enää.Asia menee syyttäjälle,joka ottaa yhteyttä.Poliisin mukaan asia on sen verran vakava ja toistunutkin on,joten on meidän kanssa samaa mieltä,että rangaistusvaatimus on paikallaan.

Lankaa on tullut,oma tilaus ja tilattu vielä lisääkin eli mie olen langan tuloon syyllinen.Kuvattua en ole saanut mitään,sori taas.Huominen päivä vielä töitä,sitten juhannuksen viettoon(joka tapahtuu ihan täällä kotona niitä rippijuhlia laitellen).Huomenna  tai torstaina ruokaostoksille.

Ja sitten asiaan,arvoin voittajan,joka on tällä kertaa... MARSU,joka tulee saamaan voittonsa tulevalla Kotkan/Haminan reissulla.Onnea ja kiitos kaikille ehdotuksensa antaneille!Taitaa kallistua Mattiin ja Teppoon tai Seppoon..