...tai oikeastaan tässä tilanteessa neulojan lapsilla ei ole lapasia! Viime keväänä päätin pyhästi, että tässä talosta löytyy lapasia kylmien kelien tullessa, mutta miten lie unohtui,lankaa kyllä nurkat notkuu vaikka komppanjan lapasiin, mutta ei valmiina ainoitakaan. Tunsin itseni taas tyhmäksi äidiksi. Päätin myös,ettei taloon hevillä kaupan hanskoja eikä topparukkasia osteta,koska "räjähtelevät" liitoksistaan jo muutaman käyttökerran jälkeen...onkohan meidän muksut jotenkin tavallista "teräväsormisempia"?!

Ruoka-ostoksille lähdin mieheni kanssa jo aamusta sivistyksen pariin,teemme isot ostokset 1 tai 2 kertaa viikossa automarketeista.Ruokien lisäksi työntyi ostoskärryihin lapastarvikelankoja (kotona kyllä niitä olisi,mutta kuitenkin ),tässä taitaa olla selityksen makua.

218575.jpg
'
Ihan vaan 7-veikkaa,tummansinistä ja tummanruskeaa,Liisa-lankojajakin oli ostettava,olivat sen verran "räkläkän" värisiä...voisi vaikka peruslapasiin silmukoita jäljitellen tehdä halukkaille jotakin kuvia tai sitten ei! Kuvaan halusi mukaan mustasta 7-veikasta tehty peruslapanen, peukaloton vielä,joten tekemättä enää 13 lapasta+1 peukalo!


Harmaata päivää piristi  tämä218600.jpg
Voitin http://kamomilla.vuodatus.net/   arvonnassa aivan ihanan yllätyksen...itse tehty kortti,jossa kanelitankoja koristuksena, Novita neliraita-lankaa, Novitan 4mm puikot, suklaapatukka ja pussillinen erikoisteetä.Kiitos kaunis halauksen kera lähettäjälle.

Maalla on mukavaa,mutta kuivan kesän jälkeen kaivosta loppui vesi. Pyykkikori notkuu likaisia vaatteita ja tiskivuori  kasvaa julmettua kyytiä,vessaa ei voi vetää,kumman tarpeellista ainetta,joka on nykypäivänä useimmille itsestään selvyys ja " huomaamaton" asia,tarpeellisuuden huomaa vasta kun sitä ei ole. Palolaitos tulee onneksi täyttämään kaivon, mutta juoma ja ruokavesi pitää hakea kauempaa tuttavilta.

Mies toi juuri postin,kotiutuihan se uusi Novitan-lehti tänne meidänkin perukoille!