...meni tämä päivä.Kaaoksen keskelle tuli vieraita,totta kai.Se on enemmän sääntö kuin poikkeus,että juuri silloin tulee torppa täyteen väkeä,kun kaaos on kamalin.No ei se mitään,mukavat 2 tuntia meni seurustellessa.Kuvaaminen jäi...

Ukkostanutkin on viime yöstä lähtien,jyrinää on kuulunut milloin lähempää,milloin kauempaa monta kertaa.Hiostaa,joten ei maailman paras päivä huhkimiseen.

Eilen oli Eetun rippileirillä vierailupäivä,hyvin on poika viihtynyt.Keskiviikkona kotiutuu...

Nooralla huomenna viimeinen kesätyöpäivä,on ollut yksityisesä hoitokodissa mummeleiden ja pappojen "ilona".Kovasti on tykännyt työstä ja olisi mielellään jatkanut vaikka koko kesän.

Joonalle tuli soitto,tai siipalle oikeastaan,kutsu kävi kuulusteluun.Aika on huomenna klo 16.Toivottavasti nyt onnistuu ilman peruutusta.

Mie olen vielä maanantain,tiistain ja keskiviikon töissä,sitten jään juhannuslomalle.No,lomalle ja lomalle,puuhaa riittää.Oikeaa kesälomaa on koko heinäkuu.Ei erityisiä suunnitelmia,mutta aikomus on pariinkin otteeseen lähteä Kotkan/Haminan seudulle.Ajatuksena on piipahtaa Savonlinnan ja Lahden seudulla myös!

Ja nimiehdotuksia otetaan edelleen vastaan,mie olen ihastunut muutamiin nimiin,mutta jälkikasvu ei oikein kelpuuta : D