...ovat hipelöinnin kohteena.
380497.jpg
...suloiset,ihanat Step-kerät ja
380498.jpg
...ja SuperSoft pallerot,1040 metriä pehmeää,taivaallista lankaa,nämä ihanuudet Saksasta : )
Ja jos keväämmällä kimppakivaa,niin ilmottaudun jo nyt!!!!(huom.ei mitään kaksimielistä kimppakivaa!!!)

Ja sitten tylsempää juttua,teloin jalkani,kampura kun olen,linja-autoon noustessani!Liukastuin ja jysäytin sääriluuni kovaan linja-auton astinlautaan...onneksi en lentänyt pyrstölleni(pehmustetta kyllä takamuksestani löytyy!)...nyt sääri turvonnut ja mustelmainen,luita ei onneksi tainnut murtua!Linkutan urheasti eteenpäin ja töihin menen huomenna.

Pakkasta on ja reilusti,lähes -30 ,aamulla naapurikylällä oli -38,siellä on alavampaa.Puita saa lykkiä uuniin ihan urakalla,että tarkenee vanhassa talossa.

Sukkavaihtosukat on uudella omistajallaan,kuva on kamerassa eikä kännykässä,joten en voi laittaa sitä ,eli kone on vieläkin rikki!
Samoin lankavaihtopakettikin on joko matkalla tai kohteessaan,eilen lähetin.Odottelen myös kiihkeästi sitä Tapion kaupan alpakka-lankalaumaa tänne uuteen kotiin,Drops Alpaca on siellä 3,90e kerä,sitä joku tiedusteli.

Viimeinenkin koiranpentu löysi oman ihmisen,lähtee Kuopioon 18.2.,joten aikaa on vielä viettää pienen riiviön kanssa,tippa silmässä jo nyt!

Sain muuten agentin sinne Oulun messuille,kun en itse pääse sinne,nyt tuumailen,että mitä TARVITSEN sieltä,nimittäin minä tarvitsen,en vain vielä tiedä mitä : )