...kotiutui eilen.Ja tuli mamman luo kotiin kakkua syömään : D Kyllä minun mielestäni armeija edelleen tekee pojista miehiä,tai en voi yleistää,omasta pojastani vaan voin sanoa...herkkä kun olen,niin tirautan myös kyyneleitä niin iloisissa kuin surullisissakin asioissa,heppatallissa kävin kyynelehtimässä kun poika tuli kotiin.Kunto on Jerellä noussut huimasti ja painoa tuli 9kk aikana 10 kg lisää,niin kuin isälläänkin aikoinaan.
Lähtölahjaksi kotiutuvat saivat käsintehdyt villasukat...
957095.jpg
957098.jpg
...siis käsintehdyt sellaiset.Neulojan poika arvostaa näitä : )

Henna ja Juusokin kotiutuivat myös eilen viikonlopun viettoon,tänään on etätyöpäivä.Hennalla on tullut uusi murrosikä tai jonkun sortin yhdistetty itsenäistymis/kapinavaihe,aikas paha onkin...toisaalta Henna on ollut aina ns.kiltti tyttö,ei kyllä nytkään ole tuhma,mutta muutos aikaisempaan on huima...noh,aikansa kutakin.Muistan kyllä vielä oman nuoruuteni,joten ymmärrän tai yritän ymmärtää.

Puikoilla on yllätysyllätys,ei sukkia vaan 2 kaulaliinaa...toinen Kittenistä,toinen Contessa print-langasta...en oikein tiedä kumpi on kivempi,mitä olet mieltä? Malli molemmissa sama...
957100.jpg