...poistoa vatukossa,armottomassa helteessä,mies kuuntelemassa,ärinää,murinaa ja itkuakin,ja avot, pahamieli on pois tai oikeastaan laitettu asiat taas kerran tärkeysjärjestykseen ja oikeisiin mittasuhteisiin.
Ihanainen posti vai mikä se nyt olikaan on hukannut erään tärkeän paperin...häviäminen tietää meille rutkasti rahanmenoa,joten lankaostoja on hillittävä,onhan tuota jo kertynytkin. Mutta täältä on hyvä nousta,yritän taas soveltaa positiivista ajattelua,jollakin voi asiat olla paljon,paljon huonommin.Ja taas on kiitettävä armasta siippaani,kiitos kun pakotit vatukkoon purkamaan pahaa mieltä ja kuuntelit minua,sinä tunnet minut tosi hyvin!

Miehellä on synttärit lokakuussa ja minun tekisi mieli tehdä neulepusero lahjaksi...mutta malli kateissa.Teen sen 7 veikasta,yhtäkään väriä ei ole neulepuseron verran,mutta kai rohkeat miehet voi pitää villapaitaa raidoillakin(leveillä sellaisilla).Väreissä löytyy ruskeaa,tummansinistä,vaaleanruskeaa ja khakinvihreää.Palmikotkin voisi olla ja vaikka ylhäältäalas neulottuna.Vihjaa minulle,jos tiedät mistä löytyisi!

Huomenna lupaan olla positiivinen...ja oma SNY:kin oli kommentoinut,kummasti piristi sekin <3