...vuorokauteen,kiitos! Kiirettä inhoan,nyt sitä on riittänyt pari päivää! Suoraan töistä kaupunkiin tänään ruokaostoksille,viikonlopuksi tulossa 5!!!! tukiperhelasta,joten ruokavarasto kaipasi täydennystä! Tehtiin muksujen kanssa 10 päivän ruokalista,jokainen kirjoitti kahdelle lapulle ruokaehdotuksen ja laput hattuun,sieltä sitten nostettiin joka päivälle ehdotus(hampurilaiset+muut pikaruoat ei kuuluneet ehdotettavien listalle).Yllätyin,kun listalta löytyy kalakeittoa,kanakeittoa(tulista sellaista)...siis muutakin kuin spagettia!Helppo oli ruokaostokset tehdä,kun ei tarvinnut itse miettiä seuraavan päivän saati seuraavan viikon ruokaa : )

Vastaan tässä kommenteissa olleisiin kysymyksiin.Jere poika on Kainuun prikaatilla Kajaanissa suorittamassa asepalvelustaan,matkaa kotoa on rapiat 50 km: )
Mielelläni tapaan vaikkapa Oulussa muita neulojia ja käsityön harrastajia,mutta minua rajoittaa ajokortittomuus ja n.150 km matka...tukiperhelapsia meillä käy myös Oulusta,joten jos tapaaminen natsaa lasten kotiutusreissulla(yleensä sunnuntaisin)armaan ukkoni toimiessa kuskina,niin mielelläni tapaan blogiystäviäni : )

Onkohan muuten perää siinä,että käsityönharrastajat on tavallista avuliaampaa ja ystävällisempää joukkoa?Itse ainakin olen kaiken avun ja ystävällisyyden saanut  kokea juuri heiltä.

Sain muuten sähköpostia omalta SNY:ltäni ja olen ilmoittanut olemassaolostani omalle ystävälleni,tämä tuo sitä kaivattua jännitystä elämään : )